De hetaste accessoarerna 2017

By admin,

Nu när vårsolen börjar värma upp både kropp och själ kan de gamla utslitna vinterkläderna slängas upp på vinden och ge plats i garderoben för nya influenser från årets trender. Särskilt hett i år är accessoarer, som är större än någonsin inte bara storleksmässigt utan just själva modevärlden. Följande riktlinjer kan hjälpa dig hitta rätt i shopping-djungeln och trenderna som visats upp under vårens Fashion Week.

Accessoarer ska synas ordentligt i år – det är särskilt fokus på armband. För kvinnor har armbanden vandrat längre upp på armen, och på vårens catwalks sågs armband i form av slingrande ormar och minimalistiska ringar sitta på överarmen. Armbanden vid handlederna ska vara stora och många, och att blanda både guld och silver har aldrig varit lika hett i modevärlden som nu. En välsignelse för den som har svårt att välja!

Även för män visar 2017 sig vara ett år då armbanden gör en stor succé, och här är det de lite mer dramatiska stilarna som är särskilt uppskattade. Den trendsäkra mannen väljer gärna ett armband i läder, och även hos männen hittar vi flera armband på samma arm, i olika stilar och färger. Armband för män kan hittas på Neckwear, som erbjuder ett stort sortiment som kan mixas och matchas för att skapa en individuell stil.

Ett par nya armband kan även matchas med ringar på fingrarna. Vårens catwalks visade upp ringar på alla fem fingrar! Ringarna kan alla se likadana ut, eller ha vilt skilda utseenden, det är lika modernt oavsett. På samma sätt visar vårens trender för örhängen oändliga kombinationer, då det gärna får vara två helt olika örhängen. Örhängen, liksom väskor, bälten och halsband, ska precis som armbanden vara stora och iögonfallande. Den genomgående trenden för mode-året 2017 är således ”the more the better”.