De vanligaste skönhetsoperationerna i Sverige

By admin,

Om fettsugning

Fettsugning är ett bra alternativ om du varken via träning eller bra kost kan få bort vissa envisa fettansamlingar som samlats på delar utav kroppen. Detta kan du bland annat göra hos Citadellkliniken som finns i både Malmö och Landskrona. Dock är fettsugning inte ett alternativ till bantning eller om du lider utav övervikt. De vanligaste delarna av kroppen att fettsuga är mage, rumpa och lår.

Bröstförminskning

Att ha stora bröst kan vara ett annat problem som många kvinnor lider av. Detta kan leda till rygg och nackvärk, vilket kan påverka ens vardagliga liv negativt. Det kan då vara bra att fundera på att göra en bröstförminskning ibland kan du även få den betald utav landstinget om du uppfyller de kriterier som de ställer.

Överdrivna svettningar och oönskade rynkor

En annan vanlig skönhetsbehandling många väljer att göra för att få bort oönskade rynkor är injektion av botox eller fillers. Fillers har framförallt blivit mer populärt på senaste tiden och används för att både släta ut rynkor och förstora läpparna. Förutom att släta ut de djupa rynkorna, kan botox ge dig ett ansiktslyft och hjälpa till att forma ansiktet. Eftersom botox är ett nervgift fungerar det även perfekt till personer som har problem med överdrivna svettningar. Vissa väljer att göra en botox-injektion i tillexempel fötter, armhålor eller händer för att slippa de extrema svettningarna, som kan påverka ens självkänsla och sociala liv negativt.