Det lilla extra

By admin,

Vackra armband

Accessoarer är det perfekta komplementet att använda för att klä upp eller klä ner en outfit. Med rätt accessoarer är du aldrig klädlös, det krävs då bara ett fåtal plagg och kan kombineras och matchas på rätt sätt. En av alla accessoarer är armband, något som vi tänkte ta upp lite mer.

Trenderna på accessoarer inför vintern 2013/2014 pekar åt stora smycken, gärna i guld,silver eller en markerande färg. Även så gäller det för armband. ”Less is more” är ett uttryck många tar i sin mun, nu inför vintern går det helt bort. Kombinera gärna flera olika armband tillsammans för att ge en skön helhet. Armbanden får gärna täcka större delen av underarmen. Det ska vara mycket och det ska synas.

Män

Även för män är det idag trendigt med armband. I en artikel i herrtidningen Café tar Gustav Broström upp tre av sina favoritarmband just nu. Här är det silverkedjor, svarta armband och armband i sterlingsilver som gäller. Även Gustav hakar på trenden ”more is more” och använder gärna sina armband tillsammans, på större delen av underarmen.

Kvinnor

För att gå in på lite mer konkreta tips på armband för kvinnan är det mycket sterlingsilver, pärlor och naturmaterial som läder som gäller. Våga kombinera olika material och färger så skapar du ett personligt armband som klär upp din outfit. Ett tips är att kolla på frokenfraken.se, där finns de trendigaste armbanden idag och det finns många olika varianter att välja bland. Har du svårt att kombinera ihop dit eget personliga armband finns det många varianter med färdiga armband med flera olika länkar.