Fixa till håret hemma

By admin,

Det är inte alltid som vi vill gå till frissan när det ska fixas till med håret. Det finns en fördel att man övar på lite olika typer av frisyrer som man känner att man passar i och som man tycker om. Se också till att köpa löshår som finns hemma om du vill fixa till något extra någon gång.

Löshår är idag lika vanligt som något annat och det är relativt enkelt att hålla på med. Det kan vara lite trixigt första gångerna men när du väl fått kläm på det hela så går det som en dans. Du kan läsa det vi skrivit tidigare om hair extensions eller löshår som vi säger på svenska. Det kommer att bli en otrolig skillnad när löshåret är satt på plats och ingen kommer att kunna avgöra om det är ditt eget hår eller något du satt dit.

Se också till att du vårdar både ditt egna hår och dina extensions. Det finns speciellt schampo för just löshår och vi rekommenderar att du vårdar detta hår lika mycket som ditt egna. Det behåller sin kvalité och glans mycket längre. Du kommer kunna använda det du köpt under flera år framöver om du sköter om det väl.