Klädmode hösten 2013

By admin,

Hösten är på väg med stormsteg och då är det kanske även dags att skaffa sig lite nya och fräscha attiraljer till höstgarderoben. Vad är det då som gäller i höst för den som vill ligga rätt i tiden?

Vad gäller jackor så kan man väl säga att det som gällde i våras kommer även att gälla i höst. För damer är pälsjackor, fusk då så klart, motorcykeljackor och bomberjackor hett just nu. Lila i mörka nyanser är den hetaste färgen i höst, men även svart, blått, rött och grönt fungerar bra.

För herrarna är vårens bomberjacka något som kommer att hänga med även i höst och förutom det också motorcykeljackan samt baseball-jackan. Rockar är en annan trend som spås bli stor i höst och gärna då rejäla sådana med kostymer eller stickade tröjor undertill. Höstens herrfärg är grått, grått och lite mer grått vare sig det handlar om kostymer, rockar eller bomberjackor.

För såväl damer som herrar ska det i höst även finnas med en scarf och gärna tjocka och grovstickade sådana. Trenden är superhet i såväl New York som Paris.

Polotröjan är en annan trend som spås komma tillbaka i höst och då främst för damer. Helst ska det vara en polo med tjock, stickad krage.