Modetips

By admin,

Vill man hänga med i modesvängen gäller det förstås att hålla sig uppdaterad. För alla er som inte har full koll på det senaste modet kommer här några tips på vad som kan vara lämplig att slänga på sig samt hur man kan göra för att hålla sig uppdaterad på modefronten.

Denim, det vill säga jeans, ihop med starka färger är något som aldrig slår fler och framför allt inte i dagsläget. Tänk dock på att välja ett tunt jeanstyg så det inte blir för mycket western över det hela.

Andra stilar som också är gångbara just nu är den alltid lika populära rockstilen samt kjolar och klänningar med mycket färg och som utstrålar exklusivitet. Spanska influenser samt plagg i metallic-stil är två andra trender som också fungerar bra just nu.

På fötterna gäller det givetvis också att vara modemässig. I år är låga skor den allra största trenden, så glöm klackarna. Självklart fungerar Converse alldeles utmärkt.

Bästa sättet att hålla sig uppdaterad vad gäller mode är förstås att läsa modetidningar som Elle eller Vogue och så givetvis att följa olika modebloggar som det som bekant finns en uppsjö av på nätet.