Nyårsklänningen

By admin,

Nyår är den tid då det är som allra roligast att vara riktigt finklädd. Det är då det är tillåtet att glittra och skimra lite extra. Men vad ska man ha på sig? En snygg festklänning är alltid rätt. Det finns en lång rad olika modeller att välja på.

Symbolisera gärna det nya årets positiva förväntningar genom att köpa en ny glittrig festblåsa. Nyårsfirandet är ett sätt att avtacka det år som varit och välkomna den nya tid som kommer. Därför passar det sig inte att klä sig i en klänning som man använt tidigare. Låt festen sätta tonen på ditt klännings val. Är det en formell tillställning eller ett party bland goda vänner? En maxiklänning i exklusivt material passar bra till nyårs festen, eller varför inte en glittrig cocktailklänning.

Klänningstyper:

Cocktailklänningen används både till formella och informella tillställningar. Det är en mångsidig klänning som finns i flera olika utföranden och material. Det som är mest karakteristiskt för den här typen av klänning är att den är kort och slutar mellan knä och lår. När klänningen är ärmlös och ska användas vid ett lite finare festtillfälle så kan man använda sig av långa handskar. Pumps och en liten kuvertväska gör att outfiten blir komplett och passar till de flesta fester.

Maxiklänningarna passar till de flesta figurer och är mycket bekväma samtidigt som de är kvinnliga och festliga. Vanligtvis används maxiklänningen mest under sommaren eftersom materialen brukar vara tunna och svala. Men de finns även i exklusivare material som lämpar sig väl att använda till nyårsfesten.

Fodralklänningen har en klassisk elegans och kan vara ett alternativ om man inte tycker om att glittra och sticka ut alltför mycket. Det är en knäkort typ som följer kroppens konturer och finns i olika färger och material.