Redo för hösten och vinterns partyn

By admin,

Nu är det dags för partysäsongen igen. Kändisarna går på galor men gemeneman har oftast också fler inbjudningar som ramlar in i brevlådan. När den första glädjen över inbjudan lagt sig så är det en del att tänka på såsom transport, övernattning och kanske även barnpassning. Nästa tanke faller inte sällan på vad man skall ha på sig för att vara snygg och passa in på partyt. Kanske är det lite skralt i garderoben och inspirationen falnar. Men lugn, här kommer lite inspiration för hur du blir redo för party.

För kvinnor är sminkning ett sätt att skapa rätt partykänsla, makeupsweden.se har ett bra utbud. Kanske kan du köpa någon ny snygg ögonskugga, eller varför inte sota ögonen lite mer än vanligt. Vill du så finns det massvis med sminkvideos att hitta online om du vill prova på något nytt. Men tänk på att provsminka dig i förväg för när det är tidsbrist så har vi inte tid med misslyckanden. Istället för att köpa massa nya kläder så kan det vara värt att fundera på om du kan sy om något av det du har hemma. Annars är second ett bra alternativ både för plånboken och miljön. Har du kanske vänner som har samma storlek som dig så kan vi också varmt rekommendera att låna kläder av varandra, på så sätt kan du ha på dig något nytt utan att behöva köpa den själv.

Om du har snygga basplagg så kan du lätt skapa festkänsla genom att bära ett par lite utmärkande skor i någon utmärkande färg eller mönster. Det är inte en tokig investering eftersom att dom kan lyfta fler kläder i framtiden. Även smycken är ett bra och enkelt sätt att pigga upp den garderob man redan har, ett par snygga örhängen eller ett halsband kan sätta guldkant på vilken klädsel som helst. Lycka till!