Så gör du för att få ett bländande leende

By admin,

Vill du blända omgivningen med en strålande vit tandrad? Det är du inte ensam om. Det kritvita leendet har blivit en statusmarkör och förknippas ofta med Hollywood, filmstjärnor och hälsa, men det är också en indikation på att man sköter sina tänder.

Fina tänder gör otroligt mycket för helheten och ger ett fräscht och snyggt intryck, så du gör helt rätt i att ta hand om dina tänder. Du ska ju trots allt leva med dem resten av livet. Genom att äta bra mat, borsta tänderna och regelbundet besöka tandläkaren har du goda förutsättningar för en god tandhälsa och ett steg närmre ett vitt leende.

Men det är få av oss som faktiskt har det där vita leendet naturligt. Allt vi stoppar i munnen påverkar nämligen tänderna. Missfärgade och fläckade tänder är därför ett ganska vanligt problem hos många. Kaffe, te, vin, socker och färgstarka kryddor är bland de största fienderna till ditt bländande leende. Och hur gärna tandkrämsproducenterna än vill få oss att tro att deras tandkräm kommer lösa problemet, krävs det i regel mer än så. Därför har det blivit allt vanligare med tandblekning, som är en effektiv metod för att på egen hand få det där vita leendet snabbt. Nu för tiden går det bra att själv bleka tänderna hemma istället för att gå till tandläkaren och bleka, vilket sparar dig tid, pengar och energi. Det är enkelt och tar bara några minuter. På exempelvis Crystal White kan du köpa riktigt bra tandblekningskit med samma formel som tandläkarna använder, men till ett lägre pris. Idag är tandblekningsutrustningen du beställer hem så pass bra att du kan uppnå samma resultat som hos en tandläkare, men utan att du behöver betala för själva utförandet. Det är nämligen tillräckligt lätt för att fixa hemma!