Smycken

By admin,

Smycken har på senare tid blivit allt mer populärt och är idag ett självklart inslag i modet både hos män och kvinnor, vare sig det handlar om halsband, armband, ringar eller något annat.

En trend som blivit allt vanligare under de senaste åren och som fortsatt kommer att vara det i höst är stora och grandiosa smycken av olika slag och framför allt för kvinnor. Ett smycke ska synas och dra uppmärksamhet till sig som överdimensionerade halsband eller stora örhängen.

En annan trend som kan ses även i övriga delar av modevärlden är den lite rockiga stilen som nu även nått smyckena. Grova armband i läder och glänsande metall samt halsband i läder med någon form av kors eller liknande ner till är ett säkert kort som kommer att gå hem i höst.
För den som letar efter det rätta smycket är nätet en alldeles utmärkt plats att köpa sina smycken på.

Förutom de vanliga mode- och klädkedjorna finns det en rad olika sidor som specialiserat sig på just smycken. På Mila Silver hittar man allt man kan tänka sig i smyckesväg, allt från örhängen, halsband, armband till ringar och berlocker. På Mila Silver  finns smycken för den som verkligen vill sticka ut, en favorit för i höst är deras vackra silversmycken av kända designers. Du hittar Mila Silvers vackra silversmycken här.

En annan nätbutik med stort utbud är Safira.se. Här hittar man precis som på Mila Silver allt man kan tänka sig i smyckesväg. Från armband och halsband för några hundralappar till diamantringar för tiotusentals kronor. På Safira.se hittar man även ett stort utbud av gravyrsmycken, där det går att få sitt namn eller någon annan text på halssmycket, armbandet eller manschettknapparna.

Andra butiker värda att kolla in om man är ute efter smycken på nätet är bland andra Blingit.se, vilka förutom smycken även erbjuder klockor, väskor och skönhetsprodukter och Cocoo.se där man utöver trendiga smycken även finner andra accessoarer som sjalar, scarfer, mobilskal och solglasögon.

Vill man ha ännu mer personliga smycken kan man också göra egna. Visst, många gjorde det som barn på pysseldagar i skolan och hemma med föräldrarna. Men det finns också många butiker som säljer vackra pärlor, kedjor, läderband och liknande om man vill skapa som vuxen också. Då får man chansen att skapa sitt drömsmycke: antingen det där enkla berlockarmbanden som passar till allt eller ett stort, fantastiskt halsband som går utmärkt med den lilla svarta klänningen. Pagoni.se är en populär sida där du hittar tonvis med pärlor och verktyg för att skapa ditt ultimata smycke. Rätt som det är blir du beroende av smyckeskapande och kan börja dela ut till hela släkten!