Till fest och vardag

By admin,

Vilken accessoar passar dig bäst och till vilket tillfälle? När det är dags att klä upp sig till festen som man hoppats på i flera veckor gäller det att välja ett bra komplement till det perfekta plagget eller till drömklänningen.

Vad smälter mest samman med din utstyrsel och hur bär du upp den? Vilka accessoarer vill du använda? Ibland vill man hålla tillbaka och ibland vill vara djärv och våga lite mer. Det är svårt att veta exakt och många gånger måste man pröva sig fram, övning ger både färdighet och skönhet!

Välj clutch med design till budgetpris

Clutchväskor är en accessoar som fungerar både till vardags och till festtillställningar. Du behöver inte investera i lyxvarianter när det gäller clutch. Tänk mer på stil och utseende i första hand, du kan få väldigt mycket för pengarna idag på flera butiker på nätet. Gå därför mer budget än lyx i ditt val.

Halsband kan utstråla naturlighet

Andra accessoarer till fester som kan vara både utsmyckande och tilltalande är halsband med stenmotiv; framhäv att du har en naturlig sida som utstrålar skönhet och äkthet. Du behöver inte investera mer än några hundralappar på ett naturnära halsband.

Kedjor är tillbaka

Kedjor är mode igen och är accessoaren som har kommit för att stanna. Många klär sig i en tunn kedja i silver som kan hänga utanför tröjplagget eller smycka ut ett mer vågat och öppet klädesplagg. Tänk på look mer än pris; en silverkedja behöver inte kosta mer än 1000 kronor vilket man kan kosta på sig om det ser bra ut.