Vackert svall med hair extensions

By admin,

Det är inte bara män som kan vara bekymrade över att håret tunnas ut med tiden. Även kvinnor kan drabbas av detta. Håret kan dessutom från tid till annan kännas svårhanterligt av andra skäl: det kan vara vädret eller en förkylning eller för lite vitaminer eller liknande.

Det finns dock möjligheter att kunna få känna sig nöjd med sitt hår även om de yttre omständigheterna inte är de bästa just för tillfället – och det är genom hårförlängning.

Att skaffa extensions har blivit riktigt trendigt på senare år och flera kändisar och stilikoner har gjort det. Exempel inkluderar Victoria Beckham, Paris Hilton och Victoria Silvstedt. Den största hårtrenden just nu är Hollywoodsvallet – långt och glansigt hår med stor volym. Inte alla har den hårväxt som krävs för detta och då är en hårförlängning ett bra alternativ. Extensions med äkta hår är allra populärast då det också ser mest naturligt ut. Är du sugen på att piffa upp håret med äkta löshår går det att köpa för bra priser på Pozehair, som specialiserar sig på både äkta och syntetiskt löshår.

När du har extensions kan du inte använda vanligt schampo, balsam och borstar. Du behöver särskilda sådana som inte skadar förlängningarna. Normalt måste du också göra om förlängningen efter tre månader eftersom håret då vuxit ut så pass att fästena på dina extensions börjar synas. Är du beredd på detta, är löshåret en en bra investering som ger dig ett vackert hårsvall. Det blir dessutom enklare att skapa håruppsättningar som ser bra ut.