Vankas det bröllop?

By admin,

Har det kommit ett inbjudningskort till ett bröllop? Då är det hög tid att titta på vad som finns i garderoben. Det är inte säkert att man har det som krävs för att klara av en vigsel och efterkommande bröllopsfest. Vilken typ av klädsel som man ska ha på festen brukar som oftast stå på inbjudan.

För honom

Som manlig gäst så kan det många gånger vara mycket enklare än för det motsatta könet. Det finns dock en hel del att välja på för den som vill klä upp sig lite extra inför ett bröllop. En snygg väst under kostymen tillsammans med en vit skjorta med tillhörande fluga så är du hemma som man. Toppa med accessoarer som manschettknappar och kavajnål så kommer det att bli ursnyggt. Dock så ska man följa den klädkod som följer med inbjudan och aldrig vara mer uppklädd än brudparet då det är dom som ska skina denna dag.

För henne

Det är inte alltid enkelt att välja ut något inför ett bröllop. Det går i många fall ta hjälp av de tips som ges online. Det kan förenkla något om det finns någon form av klädkod för bröllopet. Idag så kan det förutom de klassiska koderna som används också finnas andra klädkoder som sommarfin, höstfint eller annat. Är det ingen officiell klädkod som kavaj, mörk kostym, smoking eller högtidsdräkt/frack så får man tolka klädkoden lite som man vill. Är man osäker så kolla med brudparet vad dom tänkt sig.